Zoek je een flexibele baan?

Enquêteurs gezocht

NDC Nederland mag in samenwerking met Goudappel Coffeng de komende 5 jaar al het openbaar vervoer in Nederland onderzoeken. Voor deze opdracht zoeken wij enquêteurs die reizigers een enquête willen laten invullen.
 
Wie zijn wij?
NDC Nederland verzamelt gegevens in het verkeer en vervoer. Opdrachtgevers kunnen bij NDC Nederland terecht voor vragen over alle denkbare onderzoeken op de weg en in het openbaar vervoer.
 
Functieomschrijving
Als enquêteur ga je enquêtes uitdelen in het openbaar vervoer. Het doel is de mening van de reiziger in kaart te brengen.
Ben jij klantgericht, communicatief vaardig en zie je het verbeteren van het openbaar vervoer als uitdaging? Dan is dit een geschikte functie voor jou. Wij zoeken in heel Nederland medewerkers die flexibel inzetbaar zijn. Het is belangrijk dat jij je comfortabel voelt als je andere mensen moet aanspreken en een representatieve uitstraling hebt. Aantoonbare ervaring en in het bezit van een eigen auto zijn een pré.
 
Wat wij bieden
Je ontvangt van ons alle benodigdheden en een training om je werk goed te kunnen doen. De werktijden zijn erg verschillend en daardoor onregelmatig. Ieder kwartaal kan je in een blok van een maand ongeveer 25 tot 100 uur werken. Mits je voldoende beschikbaar bent. We werken dan ook op basis van jouw beschikbaarheid. Het is belangrijk dat je voor langere tijd, meerdere dagen per week beschikbaar bent. Dit uiteraard tegen een passend marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 

Lijkt je dit wat? Solliciteer dan direct via onderstaande button.

Heb je vragen neem dan contact op via ndc-info@ndc-nederland.nl of bel 088-2542001

Solliciteer