Gezocht: (junior) verkeerskundige

Posted on Jul 29, 2022

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een nieuwe collega: een (junior) verkeerskundige. Heb je recent een hbo-opleiding afgerond in de richting mobiliteit/verkeerskunde, dan is deze functie een mooie eerste stap in je carrière! Ben je inmiddels toe aan een 2e stap dan vragen we je ook om te solliciteren.
 
Wie zijn wij?
NDC Nederland voert verkeersonderzoek uit op straat en verzamelt gegevens die als basis worden gebruikt voor verkeersbeleid. Wij registreren, observeren en enquêteren (met eigen waarnemers en apparatuur zoals camera’s en telslangen) en vertalen verzamelde verkeersgegevens naar bruikbare informatie voor onze opdrachtgevers.
Onze opdrachtgevers zitten verspreid over het gehele land. De verkeersonderzoeken bestaan o.a. uit verkeerstellingen (auto, fiets), parkeeronderzoeken, kentekenonderzoeken en onderzoeken (enquêtes) in het openbaar vervoer.
 
Wat ga je doen?
Als verkeerskundige houd jij je bezig met de opzet, voorbereiding, begeleiding en verwerking van verkeersonderzoeken (overwegend vanuit ons kantoor in Deventer). In het begin onder supervisie van een ervaren project manager en op termijn als zelfstandig projectleider.  
 
Wie ben jij?
Wij zoeken een team-player die in staat is verkeerskundige vragen van opdrachtgevers te vertalen naar praktisch uitvoerbare verkeersonderzoeken en daarnaast ook erg handig en secuur is met data (waaronder EXCEL) en daar met een verkeerskundige bril naar kan kijken.
 
Wat bieden wij?
Een uitdagende functie voor 4 of 5 dagen per week. Je krijgt bij ons alle mogelijkheden om je in de volle breedte van ons vakgebied te ontwikkelen. Dit uiteraard tegen een passend marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 
Heb je interesse in deze functie mail dan je motivatie en cv ter attentie van Olaf Seinen naar ndc-info@ndc-nederland.nl