Zoek je een flexibele baan?

Enquêteurs gezocht

NDC Nederland onderzoekt samen met Goudappel Coffeng gedurende 5 jaar lang (2018-2022) de klanttevredenheid in het openbaar vervoer in Nederland. Voor deze opdracht zoeken wij regelmatig enquêteurs die reizigers vragenlijsten laten invullen.
 
Wie zijn wij?
NDC Nederland verzamelt gegevens in het verkeer en vervoer. Opdrachtgevers kunnen bij NDC Nederland terecht voor vragen over alle denkbare onderzoeken op de weg en in het openbaar vervoer.
 
Functieomschrijving
Als enquêteur ga je enquêtes uitdelen in het openbaar vervoer. Het doel is de mening van de reiziger in kaart te brengen.
Ben jij klantgericht, communicatief vaardig en zie je het verbeteren van het openbaar vervoer als uitdaging? Dan is dit een geschikte functie voor jou. Wij zoeken in heel Nederland medewerkers die flexibel inzetbaar zijn. Het is belangrijk dat jij je comfortabel voelt als je andere mensen moet aanspreken en dat je een representatieve uitstraling hebt. 

Wat wij bieden
Je ontvangt van ons alle benodigdheden en een training om je werk goed te kunnen doen. De werktijden zijn erg verschillend en daardoor onregelmatig. Ieder kwartaal kan je in een blok van een maand ongeveer 25 tot 100 uur werken. Het is belangrijk dat je voor langere tijd meerdere dagen per week beschikbaar bent. Dit uiteraard tegen een passend marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Lijkt je dit wat? Solliciteer dan direct via onderstaande button.

Heb je vragen neem dan contact op via ndc-info@ndc-nederland.nl of bel 088-2542001

Solliciteer