Over NDC Nederland

NDC Nederland beschikt over een ervaren team van medewerkers met jarenlange ervaring in het uitvoeren van verkeersonderzoek. We maken gebruik van moderne meettechnieken zoals verkeerstellers en camera’s die door onze gecertificeerde monteurs worden geplaatst en we beschikken daarnaast over een eigen veldwerkpool met meer dan 100 waarnemers en enquêteurs die we kunnen inzetten bij verkeersonderzoeken op straat. Uiteraard stemmen we onze onderzoekstechniek volledig af op uw vraag.

Contact

NDC Nederland is een joint-venture tussen het Britse NDC (Nationwide Data Collection) en Goudappel.

De van oorsprong Britse onderneming Nationwide Data Collection (NDC) verzamelt, analyseert en presenteert verkeersgegevens vanuit meerdere kantoren in Engeland, Schotland, Ierland en sinds juni 2016 ook in Nederland. NDC helpt opdrachtgevers beter onderbouwde beslissingen te nemen door het leveren van actuele, nauwkeurige en betrouwbare verkeersdata. Data die wij zelf verzamelen: met onze techniek (zoals verkeerstellers en camera’s) en met een eigen veldwerkapparaat dat bestaat uit meer dan 100 waarnemers en enquêteurs. Dat maakt dat wij snel, flexibel en efficiënt kunnen inspelen op uw vraag.

Wilt u meer weten over onze werkwijze of heeft u al een concrete vraag? Neem dan contact met ons op.

Stuur ons een bericht

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

*
© 2024 NDC Nederland | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Technische realisatie Sieronline B.V.