Kentekenonderzoek

Ter bepaling van de hoeveelheid doorgaand verkeer, sluipverkeer of herkomst- en bestemmingsverkeer voeren we kentekenonderzoek uit.

Kentekenonderzoeken op een beperkt aantal locaties en voor een beperkte duur kunnen worden uitgevoerd met waarnemers (waarbij kentekens worden genoteerd of worden ingesproken op datarecorders). Bij kentekenonderzoeken op een groot aantal locaties en/of voor langere duur worden ANPR camera’s ingezet. Op basis van geregistreerde kentekens leiden we Herkomst & Bestemmingsmatrices af.

Kentekenenquêtes

NDC Nederland is specialist in het uitvoeren van kentekenenquêtes. In de afgelopen jaren voerden wij omvangrijke kentekenonderzoeken uit op snelwegen in de Randstad in opdracht van Rijkswaterstaat. Met camera’s worden kentekens van passerende personenauto’s en vrachtauto’s geregistreerd. Een deel van de kentekenhouders ontvangt hierna een brief met de vraag om deel te nemen aan het (online) onderzoek naar het gebruik van de rijksweg. Op deze wijze ontstaat inzicht in bijvoorbeeld herkomst, bestemming, reisfrequentie en verplaatsingsmotief van de weggebruiker. Uiteraard worden de onderzoeken uitgevoerd overeenkomstig de AVG.

NDC Nederland heeft in het najaar van 2019 voor...
In opdracht van Schiphol rapporteert NDC wekelijks het aantal...

Offerte aanvragen?

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

*
© 2024 NDC Nederland | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Technische realisatie Sieronline B.V.