Verkeersonderzoek

De eerste stap bij een verkeerskundige opgave is het verkrijgen van inzicht in de huidige verkeerssituatie. Inzicht in verkeersintensiteiten, voertuigverdeling, kruispuntbelasting, herkomst, bestemming en routes van het verkeer of inzicht in gedrag en meningen van verkeersdeelnemers en OV-reizigers.

Op basis van uw vraag ontwerpen wij een verkeersonderzoek op maat waarbij we nauwkeurige en betrouwbare verkeersgegevens voor u in het veld verzamelen, analyseren en presenteren.

Of het nu gaat om verkeerstellingen, kentekenonderzoek, parkeeronderzoek, enquêtes of observaties of om auto’s, fietsers, voetgangers of OV-reizigers, wij voeren een onderzoek uit dat toegesneden is op uw vraag.

Wij beschikken over honderden verkeerstellers en camera’s en een eigen veldwerkpool van meer dan 100 waarnemers & enquêteurs waarmee wij onze verkeersonderzoeken uitvoeren.

Heeft u behoefte aan actuele verkeerscijfers maar u weet niet hoe? Leg uw vraag geheel vrijblijvend aan ons voor!

In opdracht van Schiphol rapporteert NDC Nederland wekelijks het...

Offerte aanvragen?

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

*
© 2024 NDC Nederland | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Technische realisatie Sieronline B.V.